TOBB Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gönderilen yazıda, "COVID-19’dan Etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı (Yeni Dönem) Bilgilendirme Semineri" düzenleneceği belirtilmektedir.

KOSGEB, TOBB ve OSBÜK iş birliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde COVID-19 salgınından etkilenen imalat, bilgisayar programlama ve bilimsel Ar-Ge sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük ölçekli işletmelere yönelik olarak teminatsız ve faizsiz geri ödemeli destek olarak açıklanan ve son başvuru tarihi 9 Temmuz 2021 olan “Hızlı Destek Programı” anlatılacak, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.
Seminere katılım ücretsiz olup,  http://webinar.tobb.org.tr internet adresi üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
İlgili üyelerimize duyurulur.

info@dinartso.org.tr