İLÇEMİZ ÖĞRENCİLERİNDEN BİR GURUR DAHA

İlçemiz Dinar Fen Lisesi Öğrencilerinden Nurettin Selim ÖZYILMAZ’ın daha öncede takip ettiğimiz başarılarından olan çıkma bilgisayar parçalarını kullanarak imal ettikleri mini CNC Yazıcı başarısını ardından Yüksek Öğretim Kurumları sınavında  ilçe birincisi olarak yine bizleri onurlandırdı.

İlçemiz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Selahattin DEMİR ile öğrencimiz Nurettin Selim ÖZYILMAZ odamızı ziyaret ettiler.

Tercih düşünceleri arasında Bilgisayar Mühendisliği olan öğrencimizi;

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN ve Meclis Başkanımız Ahmet ACAR  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  TOBB ETÜ Bilgisayar Mühendisliği hakkında bilgilendirmenin sonucunda, öğrencimizin gelecek hayatı için yapmış olduğu tercihte TOBB ETÜ üniversitemizi seçmesi bizleri sevinirdi.

BAĞIRKAN” ÖZYILMAZ’ a teşekkür ederek almış olduğu bursun ve gelecek planlarının daima ona başarı getirmesini diledi.

32044