DİTSO’ DA GERÇEKLEŞEN EĞİTİME YOĞUN KATILIM

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortakları arasında olduğumuz  Avrupa Birliği destekli “Mermer Sektöründe İş Sağlığı Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında Odamız Konferans salonunda eğitim düzenlendi.

Proje çerçevesinde 9 Eylül 2021’de İş Güvenliği Uzmanı Ahmet ÖZKAN tarafından  gerçekleştirilen “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Yasal Haklar ve Sorumluluklar Eğitimi’ne Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN, Yönetim ve Meclis üyelerimiz ile odamız üyesi firmaların temsilcileri ve çalışanları katıldı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN “ Katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

info@dinartso.org.tr