DİTSO 10 ODA İLE KIYASLAMA ÇALIŞTAYINA KATILDI

DİTSO 10 ODA  İLE KIYASLAMA ÇALIŞTAYINA KATILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi odası ev sahipliğinde düzenlenen akreditasyon kıyaslama çalıştayına odamız Genel Sekreteri ve Akreditasyon sorumlusu katılım sağladı.

Danışman Banu YÜKSEL Moderatörlüğünde gerçekleşen, Odalar arası kıyaslama kriterleri vasıtasıyla  7 Haziran  2021 tarihinde online olarak yapılan kıyaslama çalıştayına 10 oda/ borsa katılımı ile odamız Genel Sekreteri ve Akreditasyon sorumlusu katılım sağladı. Çalıştay akreditasyon çalışmalarımızda oda çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapılmasını sağlayarak kıyaslamalar göz önünde bulundurmamız gereken hususlar hakkında bilgi sahibi olmamızı sağladı.

info@dinartso.org.tr