2020 YILI TEKNİK DESTEK PROJESİ

Aile Anayasası Danışmanlığı

Odamız tarafından hazırlanan ve Zafer kalkınma Ajansı tarafından onaylanarak finanse edilen 2020 yılı Teknik Destek projesi Kapsamında Aile Anayasası Danışmalığı konularında 03 haziran - 14 temmuz 2021 tarihleri arasında proje doğrultusunda üye ziyaretleri yapılarak proje konusuyla alakalı olarak gerekli danışmanlık hizmeti Dr. M. Naci ÇUHACI tarafından verilmiştir. Projenin son gününde ise odamız eğitim salonunda projeyle ilgili olarak eğitim düzenlenmiş, eğitim sonrasında katılımcılara sertifikaları Meclis Başkanımız Ahmet ACAR tarafından teslim edilmiştir.

Projede destek olan tüm üyelerimize teşekkür ederiz

info@dinartso.org.tr