ZAFER-İN İNSAN KAYNAKLARI OPERASYONU BİGEM SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İSTİŞARE TOPLANTISI

ZAFER-İN İNSAN KAYNAKLARI  OPERASYONU BİGEM  SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İSTİŞARE TOPLANTISI

Zafer-İN Operasyonu BİGEM Sürdürülebilirlik Modeli İstişare Toplantısı Afyonkarahisar'da yapıldı .  Toplantıya Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Tansu KURT  katıldı.

TR33 Bölgesi'ndeki kurum ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı toplantının sabah oturumunda, Bölgesel Kalkınma Uzmanı Tamer Öztin, BİGEM Sürdürülebilirlik Modeli üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Öğleden sonraki oturum, Yazılım ve Web Geliştirme Uzmanı İlker Benli'nin BİGEM Veritabanı ve Yazılım Tanıtımı sunumuyla gerçekleşti.

DÖVİZ KURU

info@dinartso.org.tr

2015 © Dinar Ticaret ve Sanayi Odası - Tüm Hakları Saklıdır.