Türkiye- Rusya Tarım İş Forumu

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 05.09.2017 tarihli ve 0441/13597 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından, 14 Eylül 2017 tarihinde, Antalya'da, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yrd. Sayın Mehmet Daniş ve Rusya Federasyonu Bakan Yrd. Sayın Yevgeniy Nepokolonov'un katılımları ile Türkiye-Rusya Tarım İş Forumu gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğe katılacak olan Rus işadamları ve etkinliğin program bilgileri katılım başvurusu yapan katılımcıların vermiş oldukları e-posta adreslerine iletilecektir. Türkiye-Rusya Tarım İş Forumuna katılmak isteyenlerin 8 Eylül 2017 Cuma gününe kadar dispazar@tarim.gov.tr e-posta adresine aşağıdaki tabloyu doldurarak iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Katılımcı bilgilerinin aşağıdaki tabloda yer aldığı şekilde doldurulması önem arz etmektedir.

Ad-Soyad

Şirket/Kurum İsmi

Unvan

Şirket Faaliyet Alanı

E-posta

Cep Telefonu

DÖVİZ KURU

info@dinartso.org.tr

2015 © Dinar Ticaret ve Sanayi Odası - Tüm Hakları Saklıdır.