TUNUS İHRACAT FORUMU DUYURUSU

Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda,
Tunus’taki Sfax Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 12-13 Aralık 2019 tarihlerinde, II. Tunus İhracat Forumu’nun düzenleneceği bildirilmiştir.
Tarım-gıda endüstrisine odaklanacak etkinlikte, Tunus şirketlerinin uluslararası pazarlarda daha iyi konumlandırılması ve Tunus ürünleri için dünya çapında gerçek ihracat fırsatları sunulması amaçlanmaktadır. Forumun firmalar arası toplantılar, sunumlar ve konferanslardan oluşacağı ve etkinlik süresince katılımcı firmaların konaklama, yemek ve transfer masraflarının karşılanacağı belirtilmektedir.
Etkinlik hakkında detaylı bilgiye www.tunisiaexport.org adresinden ulaşılabilmektedir.
Saygılarımızla,

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.