Togo’dan Kaynaklanan Dolandırıcılık Girişimleri Hakkında

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gönderilen yazıda;

Dışişleri Bakanlığı’nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Kotonu Büyükelçiliğimizden alınan bir yazıya atfen, Togo menşeli birçok hayali firmanın ülkemizdeki şirket ve şahıslara yönelik dolandırıcılık girişimlerinde bulunduğu bildirilmektedir.

Yazıda, son zamanlarda genellikle Lome/Togo’da adres gösteren hayali firmaların ülkemizdeki şirketlere e-Posta göndererek, Lome’de yerleşik ECOWAS (Economic Community of Western African Countries) veya REDA  Regional Economic Development Agency) gibi kuruluşların ihale kapsamında ihtiyaçlarına yönelik firmalarımızdan teklif almaya çalıştıklarının görüldüğü ifade edilmektedir.

Şirketlerimizin, yukarıda herhangi bir tereddüt yaşaması durumunda Kotonu Büyükelçiliği ile temasa geçebileceği bildirilmekte olup. konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.