TOBB & DİTSO ARACILIĞI İLE EĞİTİM YARDIMI

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası yıllardır birlikte devam ettirdikleri eğitim desteği kapsamında Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Olarak Dinar, Dazkırı, Başmakçı Bölgesindeki öğrencilere Mont ve Bot yardımı yaptı.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN; "Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak her eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu yılda Birliğimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı olarak kaban ve bot larımızı öğrencilerimize ulaştırmış bulunmaktayız.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitim yardımı yapmak üzere oluşturduğumuz bütçe üzerinden tamamı bölgemiz  tedarikçilerden olmak üzere mont ve bot alımı yaptık.

Oda olarak eğitime daima destek vermekteyiz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, bu yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmasında emek harcayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul müdürlerimize, Öğretmenlerimize tüm Meclis ve Yönetim kuruluma  teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin kaban ve botlarını güzel günlerde kullanmalarını diliyorum"

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.