Pakistan Başbakanı ile Çalışma Yemeği

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, Pakistan Başbakanı Sayın Imran KHAN'ın ülkemize gerçekleştireceği ziyaret kapsamında, TOBB ve Pakistan Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde, 3 Ocak 2019 Perşembe günü saat 20:00'da bir çalışma yemeği gerçekleştirileceği bilgisi iletilmiştir.

Yazıda devamla Pakistan Başbakanı Sayın Imran KHAN'ın katılımcılara hitap edeceği ve Ankara'da Birlik merkezinde gerçekleştirilecek çalışma yemeğinde ülkemiz ve Pakistan arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerinin ele alınması planlanmaktadır.

Etkinliğe katılmak isteyen firmalarımızın üst düzey temsilcilerinin, aşağıda link üzerinden ulaşacakları katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 2 Ocak 2019 Çarşamba günü öğlene kadar kadar Odamıza e-posta yoluyla (global@atso.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

DÖVİZ KURU

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.