MESLEKİ KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU SINAVLARI SONUCU BAŞARILI OLAN ADAYLAR BELGELERİNİ ALDI

Galericilik yapmak amacı ile  MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu belgesini almak isteyenlere Yazılı ve Uygulamalı sınavlarını Dinar Ticaret ve Sanayi Odası & MEYBEM işbirliği ile Odamızda gerçekleştirdik.  Sınav sonucun da Başarılı olanlar belgelerini  Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN teslim ederken iş hayatında hepsine başarılar diledi.

info@dinartso.org.tr

Yazılım & Sunucu: HK Asistan