MESLEKİ KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU SINAVLARI DEVAM EDİYOR

Odamız Tarafından  Üyelerimiz için 7. si Düzenlenen MEYBEM SINAVLARI aralıksız devam edior.

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan; ikinci el motorlu kara taşıtı ticaretine ilişkin usul ve esasları düzenleme amacı taşıyan “İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik” 13.02.2018 tarihli 30331 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Bu kapsamda Odamız tarafından, yetkilendirilmiş belge kuruluşu ile iletişime geçilerek, (Seviye 4) ve (Seviye 5) Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Sınavı Seviye 5 Yazılı ve Uygulamalı sınavları Dinar Ticaret ve Sanayi Odası & MEYBEM işbirliği ile 28 / 29 Ocak  Tarihlerinde Odamızda gerçekleşmektedir. Tüm Katılımcı arkadaşlara Başarılar dileriz Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.