MEKSİKA İŞBİRLİĞİ TEKLİFİ –ÜYELERİMİZE DUYURU

TOBB tarafından Odamıza gönderilen yazıya istinaden;

Meksika Ticaret Müşavirliğimizden alınan bir yazıya atfen, Müşavirliğimiz tarafından katılım sağlanan “Business Yucatan &Trade Opportunuties” semineri kapsamında Yucatan Eyaleti’ndeki sağlık turizmi alanında gerçekleştirilebilecek yatırım projeleri hakkında bilgi edinildiği belirtilmekte olup, Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerince firmalarımızın bilgi ve deneyimlerinden istifade edilmek suretiyle ABD’li ve Kanadalı turistleri Meksika’da ağırlamaya yönelik firmalarımız ile ortak projeler gerçekleştirilebileceği bildirilmektedir.

Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerinin iletişim bilgilerinin yanısıra detaylı bilgi içeren tanıtım materyallerinin Ticaret Müşavirliğimizde mevcut olduğu ve talep edildiğinde ilgilenen kurum, kuruluş ve firmalarımız ile paylaşılmasının mümkün olduğu belirtilmektedir.

Söz konusu proje hakkında detaylı bilgilere TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) Hizmetler başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları /Ülke Duyuruları/Meksika bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.