KAPANKAYA’dan ODAMIZA ZİYARET

KAPANKAYA’dan  ODAMIZA ZİYARET

İlçe Kaymakamımız Selami KAPANKAYA odamızı ziyaret etti.

Kaymakamımızı Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanımız Ahmet ACAR, Yönetim Kurulu  Yardımcılarımız Nedim SOYALTIN, Ahmet DEMİR, Meclis Başkan Yardımcımız Osman DAĞHAN, MECLİS Üyelerimiz Ahmet ÖZTÜRK, Eyüp ÇİÇEK , Salih OTURSUN karşıladı.

Odamız işleyişi, üye sayımız, faaliyet alanlarımız, hizmet binamız, Oda organlarımız hakkında kaymakamımıza sunum yapılan ziyarette, Bölge üyelerimiz tarafından toplanan bölge sorunlarımızda Kaymakamımızla paylaşıldı. Karşılıklı istişareler yapılan  toplantıda üye sorunlarımız hakkında yaptığımız araştırmaların değerlendirileceği düşünülerek ziyaretten duyduğumuz memnuniyeti dile getiren BAĞIRKAN, İlçemiz için STK’ların önemli olduğu ve üyelerimiz ile protokol arasındaki Lobicilik faaliyetlerimizin devam edeceği belirtildi.

DÖVİZ KURU

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.