KANDEMİR’DEN DİTSO’YA ZİYARET

KANDEMİR’DEN DİTSO’YA  ZİYARET

KANDEMİR’DEN DİTSO’YA  ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Dinar  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Abdullah BAĞIRKAN’ı ziyaret etti.

Suat Selim KANDEMİR in ziyaretinde Abdullah BAĞIRKAN DİTSO hakkında bilgilendirmeler yaparak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette Meclis Başkanı Ahmet ACAR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet DEMİR, Nedim SOYALTIN, Haluk GÜRBÜZER , Meslek Komite Başkanlarımızdan Salih OTURSUN Önder SAYIN ve Metin AVCI yer aldı.

Ziyarette Dinar Ticaret ve Sanayi Odası tanıtıldı, Odaya yapılacak  tadilat projesi anlatıldı, bölge sorunları ve çözüm önerileri hakkında konuşuldu. Başkan Kandemir, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olarak bölge sorunlarını TOBB'a aktaracaklarını ve takipçisi olacağını ifade etti.

Toplantı esnasında DİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk GÜRBÜZER’ in doğum gününü iki başkan birlikte kutladı.

DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı BAĞIRKAN  ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti diye getirerek teşekkür etti.

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.