KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Odamız bünyesinde oluşturulan Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimiz ilk toplantısını odamız toplantı salonunda gerçekleştirdi. Yoğun katılım sağlanılan toplantıda Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN ve Meclis Başkanımız Ahmet ACAR , Kurul toplantısına iştirak etti.

Genel Sekreterimiz Tansu KURT tarafından odamızın tanıtımı, Oda Organlarımızın işleyişi ve Kadın Girişimciler Kurulumuzun görevleri hakkında bir sunum yapıldı.

Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimiz; Hatice GÖKOĞLU, Esra TÜZÜN, Emine ALTINKURT, Demet TOKER ARAR, Fatma TÜRKOĞLU, ,SAFİYE TOKER, PERİHAN SAYIN, Ayşe TÜZÜN, Meltem ERTÜRK, Semra ÇINAR,MAŞİDE AKTURA, Gülşah SAYIN,Gülbahar ŞAPULU, Esra KÖROĞLU, Serap GÖNÜLLÜ, Birgül SAYIN, Selbi ERDAL, Cansu OTURSUN, Özgül ORHAN ve Afyon Kacatepe Üniversiyesi  Dinar Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Nefise KORKUTMAZ ERGİN’e teşekkür ederiz.

DÖVİZ KURU

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.