ISPARTA DİNARLILAR DERNEĞİNDEN DİTSO’YA ZİYARET

Isparta Dinarlılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Celalettin Gürdal ve yönetim kurulu üyeleri odamızı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanımız Ahmet ACAR, Yönetim Kurulu başkan Yardımcımız Haluk GÜRBÜZER ve Meclis üyemiz Salih OTURSUN’ un  Isparta Dinarlılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine üye olduğu ziyarette, BAĞIRKAN ilçemiz için dernekleşmenin anlamına değinerek  Dinar sevdalısı olarak ilçemiz ve bölgemiz için Dinar Ticaret ve Sanayi Odasında görev yaptığım sürece öncesinde ve sonrasında elimizden gelen herşeyi yapacağımızı desteklerimizi esirgemeyeceğimizi söyleyerek ziyaretinden dolayı Dernek Başkanı ve üyelerine teşekkürlerini iletti.

DÖVİZ KURU

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.