GALERİCİLERE YÖNELİK MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

Mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu getirilen “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım mesleki yeterlilik belgesi sınavı açılacaktır. Sınav başvuruları şahsen Odamıza yapılacak olup, sınavlar (TOBB MEYBEM) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş tarafından ilçemizde gerçekleştirilecektir.
Sınavlar, yazılı (teorik) ve uygulamalı olarak iki aşamada gerçekleştirilecek olup Teorik sınavlar, Odamızda, Uygulamalı sınavlar, alanı uygun olan TOBB MEYBEM tarafından onay verilmiş olan bir galeri bünyesinde yapılacaktır. Her iki sınavdan da başarılı olan adaylar, “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” almaya hak kazanacaktır.

32046