DİTSO’DA MESLEK KOMİTELERİ OSB BULUŞMASI

Dinar Ticaret ve Sanayii Odası Ortak Meslek Komite toplantısı odamız konferans salonunda yapıldı, Toplantıya organize Sanayi Bölgesi Müdürü İbrahim ER ve Personel Mehmet ORHAN katıldı.

Meslek Komitelerinin sorunlarının ve ilçe sorunlarımızın görüşüldüğü toplantıda Genel Sekreterimiz Tansu KURT  tarafından odamız 7 aylık faaliyet raporu ve genel bilgilerin verildiği bir sunumun ardından SWOT ANALİZİ yapıldı.

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanımız Ahmet ACAR, Komite Başkanları ve üyeleri, Organize Sanayi Bölgesi personelleri iştirak etti. Toplantı sonunda katılımcılara anket düzenletildi.

Toplantı sonrası Yönetim Kurulu Başkanımız BAĞIRKAN , Meclis Başkanımız ACAR  ve Yönetim kurulu Üyelerimiz arasında toplantı değerlendirmesi yapıldı.

Katılım sağlayan tüm Komite üyelerimize , OSB Çalışanlarımıza Yönetim Kurulu adında teşekkür eden BAĞIRKAN toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim dedi.

DÖVİZ KURU

21980

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.