DİTSO’DA AKADEMİK DANIŞMAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 81 İlde uygulamaya konulan "Akademik Danışman Projesi" kapsamında, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Kurulları Online olarak Odamız Akademik Danışmanı olan Prof. Dr. Cantürk Kayahan ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Odamız Yönetim Kurulu başkanı Abdullah BAĞIKAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR  ve tüm oda kurullarımız katılım sağladı.

BAĞIRKAN’ın açılış konuşmasını yaptığı Akademik Danışman Toplantısında; ilimiz ve ilçemizin sosyokültürel yapısı, sanayi sektörü, enerji sektörü, ve yıl içinde ilçemizin izlemiş olduğu sektör değişimleri hakkında değerlendirme yapıldı.

Yapılacak ortak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

info@dinartso.org.tr