DİTSO TOBB 70. YIL ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin düzenlemiş olduğu 70.Yıl etkinlikleri ve Hizmet Ödül törenine odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR, Odamız Genel Sekreteri Tansu KURT katıldı.
Tören Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU' nun açılış konuşmasıyla başladı. Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet Muş, eski Bakanlarımızdan Cemil Çiçek ve Hayati Yazıcı' nın da katıldığı törende Genel Sekreterimiz Tansu KURT 10 yılın üzerinde Genel Sekreterlik yapması nedeniyle plaket aldı.
TOBB’un 70. kuruluş yıl dönümününde camiamızla bir aradayız.
70 yıldır aynı ruh, aynı heyecanla, Güçlü Türkiye ve Güçlü Ekonomi için çalışmaya devam.