DİTSO MALAZGİRT 1071 ANMA PROGRAMINA KATILDI

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Hakan UYAN,TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Türkiye - AB KİK üyeleri ile birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle düzenlenen Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Programı'na katıldı.​

1071 Malazgirt Anıtı’nın bulunduğu alanda düzenlenen programda halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gönlü bizimle beraber olan dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerime Malazgirt’ten sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum." diye konuştu.

Sultan Alparslan'ın 946 yıl önce bir cuma günü Malazgirt’te kazandığı zaferle Anadolu'yu ebedi yurt yapacak adımı attığını belirten Erdoğan, "Bir elinde al bayrağı, diğer elinde yeşil sancağıyla Anadolu'ya Malazgirt’ten girip Avrupa'nın ortalarına kadar şanla şerefle zaferle yürüyen ecdadımızla iftihar ediyoruz" dedi.

İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende Okçular Vakfı tarafından hazırlanan tanıtım filmi izlendi.

DÖVİZ KURU

info@dinartso.org.tr

2015 © Dinar Ticaret ve Sanayi Odası - Tüm Hakları Saklıdır.