DİTSO HİZMET ŞEREF PLAKETLERİ VE PROJE ÖDÜLLERİ TÖRENİNDE

DİTSO HİZMET ŞEREF  PLAKETLERİ VE PROJE ÖDÜLLERİ TÖRENİNDE

Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda sahiplerine verildi.​Törene Odamız Yönetim Kurulu başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR, Meclis Başkan Yardımcısı Osman DAĞHAN, Genel Sekreter Tansu KURT katıldı.

Törende bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa proje yarışmasında finale kalanları ve camiaya uzun süredir hizmette bulunan delegeleri ödüllendirdiklerini hatırlatarak, “Bu tabloyla hepimiz iftihar edelim. Odalarımız-Borsalarımız adeta proje fabrikası haline geldi. Çalışıyor, üretiyor, şehirlerine yeni eserler kazandırıyor, üyelerimize daha çok hizmet sunuyorlar. Sadece yurt içinde değil, dışarda da bayrağımızı dalgalandırıyorlar. ICC’de, CACCI’de, dereceye giren, en iyi proje ödülleri kazanan, çok sayıda Oda-Borsamız ve kadın girişimcimiz var. Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri. Hepinizle ayrı ayrı iftihar ediyorum” dedi.

DÖVİZ KURU

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.