DİTSO AKREDİTASYON EĞİTİMİNDE

Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde düzenlenen Akreditasyon Eğitimleri “ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi “ ile devam etti.​Eğitime Odamız Genel Sekreteri Tansu KURT ve Personel Ali DÜZTEPE katılım sağladı.

Akredite Oda/Borsaların Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumlularına yönelik düzenlenen eğitimde ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi gereklilikleri, Akreditasyon Standardı beklentileriyle eşleştirilerek örnek uygulamalarla anlatıldı.

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.