DİTSO ABİGEM FİZİBİLİTE RAPORU VE FAYDA MALİYET ANALİZİ EĞİTİMİNDE

Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM A.Ş) tarafından TR 33 Bölgesindeki ortaklarının yararlanması amacı ile hazırlanan proje kapsamında 9-10 Mayıs 2019 Tarihlerinde Afyonkarahisar’da  Fizibilite Raporu ve Fayda Maliyet Analizi Hazırlanması Eğitimi düzenlendi. Eğitime Odamız Genel Sekreteri Tansu KURT ve Personel Suat AKER  katıldı.

Eğitime Afyonkarahisar ABİGEM’in yanı sıra, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası personelleri katılım sağladı. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.