DİTSO 11. EGE İLLERİ TANITIM GÜNLERİNDE YERİNİ ALDI

DİTSO 11. EGE İLLERİ TANITIM  GÜNLERİNDE YERİNİ ALDI

Dinar Ticaret ve Sanayi odası olarak Bölgemizin tanıtımı adına yaptığımız çalışmalarımıza Dinar Belediyemiz ile birlikte  ile 8-11 Kasım tarihlerinde Ankara’da düzenlenen “ 11. EGE İLLERİ TANITIM GÜNLERİ” ne katılarak devam ediyoruz.

Bölgemizin en iyi şekilde tanıtımı adına Dinar Belediyesi ve odamızın birlik içerisinde  stand açarak katıldığı tanıtım günlerinde desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize , ve Sayın Belediye Başkanımız Saffet ACAR’ a teşekkür eder, Hayırlara vesile olmasını dileriz. DİTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN

DÖVİZ KURU

21980

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.