Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri / 21-24 Eylül 2020

WEBİNAR // Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri / 21-24 Eylül 2020

Sayın Üyemiz;

Ticaret Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan ihracata yönelik destek programlarının tanıtımı amacıyla, Türkiye genelinde her yıl düzenlenen “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri”nin Ege Bölgesi ayağı bu yıl Ege İhracatçı Birlikleri  organizasyonu ile 21-24 Eylül 2020 tarihleri arasında online ortamda gerçekleştirilecektir.

Seminer programına ve kayıt formuna aşağıdaki bağlantılar aracılığı ile ulaşılabilmektedir. Online seminerler Zoom uygulaması aracılığı ile gerçekleşecek olup etkinliklere katılım ücretsizdir.

Kayıt olan katılımcılara, seminerleri takip edebilecekleri zoom bağlantısının yer aldığı bilgilendirmeler her etkinlik öncesinde e-posta ve sms aracılığı ile iletilecektir.

Katılım sağlayacak Firmalarımızın odamızı bilgilendirmesi rica olunur.

Bilgilerinize sunulur.

Seminer programı İçin Tıklayın

1.Gün Kayıt Formu (21 Eylül)

2.Gün Kayıt Formu (22 Eylül)