DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN ÜYELERİNE BİR KREDİ DAHA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Halkbank işbirliğinde, ‘‘İşe Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu Kredisi’’ oluşturuldu.

Esnaf Destek Paketi’nden faydalanamayan Dinar Ticaret ve sanayi Odasına  kayıtlı, kesinleşmiş son mali yıl sonu cirosu 3.000.000 TL ’yi aşmayan, gerçek kişi (şahıs işletmesi),  firmalar risk grubuna göre azami 25.000 TL’ye kadar kredi ve ek azami 25.000 TL  Paraf Kobi Kart olarak toplam 50.000 TL ye kadar yararlanabilecektir..

Kredi * 6 Ay Ödemesiz*  olmak üzere toplam 36 Ay’dır. Kredi geri ödemeleri, Aylık Eşit taksitlidir. (Faiz oranı yıllık %7,50, komisyon oranı peşin %0,75 şeklindedir.)

Küçük İşletme Can Suyu Kredisi kapsamındaki Nakit Kredi ve Paraf KOBİ Kart başvuruları, https://www.halkbankkobi.com.tr/IseDevamDestegi–KucukIsletmeCanSuyuKredisi.aspx üzerinden online olarak yapılacaktır.

Cansuyu Kredisi’nin uygulamaya geçmesinde gece gündüz demeden çalışan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na şükranlarımızı sunar, Halkbank yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

info@dinartso.org.tr

Yazılım & Sunucu: HK Asistan