BAĞIRKAN HAZİNE VE MALİYE BAKANIMIZ İLE TOPLANTIYA KATILDI

Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Dr. Berat ALBAYRAK'ın ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız  Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun katılımları,365 oda/borsa başkanımız ile 61 sektör meclisi başkanımızın iştirakleriyle gerçekleşen toplantıya Yönetim kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN katıldı.

Toplantı da 365 oda/borsa  başkanlarının üyelerinden topladıkları talep ve beklentiler ,Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Dr. Berat ALBAYRAK  ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız  Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ na iletilerek değerlendirmeler yapıldı.

info@dinartso.org.tr

Yazılım & Sunucu: HK Asistan