BAGEV Hakkında

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) tarafından Batı Akdeniz Bölgesi'ndeki işsizlere istihdam olanakları sağlamak amacıyla kurulan BAGEV-Bölgesel İstihdam Ofisi ilk olarak 2009 yılının Ağustos ayında İŞ-KUR tarafından onaylanmış ve BAGEV üyesi tüm kurum ve kuruluşların işbirliğiyle Bölgesel İstihdam Ofisi Çalışma Grubu oluşturarak faaliyetlerine başlamıştır.  BAGEV-Bölgesel İstihdam Ofisi ülkemizin ve bölgemizin en büyük problemi olan istihdamı ve eğitimsiz iş gücünü en azından bölgesinde üreteceği politika ve uygulamalarla en aza indirmeyi hedeflemektedir.

FİRMALAR

BAGEV Kariyer iş ve eleman arayanları www.bagevkariyer.com web portalı üzerinden bir araya getirmektedir. Geniş aday veri tabanı ve bölgenin bir parçası olarak personel ihtiyacınızı karşılamada etkin çözümler sunmaktadır.

İŞ ARAYANLAR

BAGEV Kariyer Batı Akdeniz Bölgesinde iş arayan bütün herkesin; farklı eğitim, yaş, iş tecrübesine sahip adaylardan, çalışma hayatına yeni atılan gençlerden, profesyonellere kadar herkesin iş aramada kullandığı ortak bir online platformdur.

BAGEV Kariyer web portalımız hakkında  daha ayrıntılı bilgi sahibi olmanız için tanıtım dosyalarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

İş Arayanlar 'Bireysel Üyelik' kısmından özgeçmiş oluşturarak iş ilanlarına online başvuru yapabilirsiniz.

Firmalar, 'Firma Üyelik'  bilgilerinizi girdikten sonra üyelik işlemleri için sizinle temasa geçilecektir. Yayınladığınız ilanlar firma logonuzla beraber ana sayfada görüntülenir. Gelen başvuruları size sunulan fonksiyonlar sayesinde kolayca değerlendirebilir, ayrıca aday veri tabanında gelişmiş arama yaparak istediğiniz kriterlerdeki adaylara kolayca ulaşabilirsiniz.

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı; 2000 yılında, Antalya - Burdur - Isparta ve Afyonkarahisar  il  ve ilçelerinde ekonomik, sosyal, kültürel, çevresel ve bilimsel gelişme ve kalkınmayı sağlamak, bölgenin stratejik gelişim planını hazırlamak ve bu bağlamda her türlü çalışmanın yapılmasını sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Kurucu Üye ve Destekleyen Kurumlar;

Akdeniz Belediyeler Birliği,

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü,

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası,

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı,

Antalya Deniz Ticaret Odası,

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği,

Antalya Ticaret Borsası,

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası,

Burdur Ticaret Borsası,

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası,

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası,

Isparta Ticaret Borsası,

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası,

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası,

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü,

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası

Temel Amaçlar:

1.Bölgenin ekonomik yapısının güçlendirilmesi, istihdam ve gelir düzeyinin yükseltilmesi ve bölgede sermaye birikiminin hızlandırılması.

2.Bölgede ekonomik bütünleşmenin geliştirilmesi ve bölge içindeki farklılıkların asgari düzeye indirilmesi,

3.Sektörel faaliyetlerin çeşitlendirilmesi ve sektörel bazda dengeli bir ekonomik gelişmenin sağlanması,

4.Bölgede mevcut doğal kaynakların ve çevresel yapının korunması ve geliştirilmesi.

DÖVİZ KURU

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.