Avrupa KOBİ Haftası

Sayın Üyemiz;
TOBB'dan Odamıza gelen 07.11.2019 tarih ve 11123 Sayılı yazıda Avrupa Birliği (AB), KOBİ'lerin ve girişimcilerin desteklenmesi ve gençlere girişimciliğin özendirilmesi için; AB'nin, ulusal otoritelerin ve diğer ilgili kuruluşların faaliyetlerini bir marka altında yaygınlaştırmak amacıyla, 2009 yılından beri Avrupa KOBİ Haftası yaklaşımını sürdürmektedir.
Bu kapsamda ülkeler her yıl Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen bir hafta boyunca kendi seçtikleri temalar çerçevesinde Avrupa KOBİ Haftası'nın mantığına uygun etkinlikler düzenlemektedir. Bunun yanı sıra yıl boyunca da benzer etkinliklerle Avrupa KOBİ Haftası yaklaşımı canlı tutulmaya çalışılmaktadır
Avrupa KOBİ Haftası bu yıl 23-29 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda önceki yıllarda olduğu gibi yıl boyu ülkemizde KOBİ'ler ile ilgili gerçekleştirilecek etkinliklerin Avrupa KOBİ Haftası portalına kaydedilmesi; 23-29 Kasım 2019 döneminde ise etkinliklerin medya desteği ile görünürlüğü artırılarak ve yaygınlaştırılarak sürdürülmesi önem arz etmektedir.
Tüm bu konuların ve yenilikçi yaklaşımların dikkate alınarak Avrupa KOBİ Haftası çalışmalarının yürütülmesi için 2019 yılı içerisindeki KOBİ'lere yönelik faaliyetler Avrupa KOBİ Haftası portalından takip edilebilir.

info@dinartso.org.tr

2018 © DİNAR TSO - Tüm Hakları Saklıdır.