Agadir Üniversitesi Sağlık Araştırma Merkezi İçin Tıbbi Cihazlar ve Ekipmanlar İhalesi

Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda; Fas Sağlık ve Sosyal Koruma Bakanlığına bağlı olan Ekipman ve Bakım Müdürlüğü tarafından Agadir Üniversitesi Sağlık Araştırma Merkezi için tıbbi cihazlar ve ekipmanların temini ve kurulumu için ihale açıldığı belirtilerek, ihale hakkında bilgi verilmiştir.
Müdürlük tarafından açıklanan ihale duyurusunda, söz konusu tıbbi cihazlar ve ekipmanların alımının tek seferde, 15 kısım (Lot) halinde yapılacağı ifade edilmiştir.
Saygılarımızla,

32046